Belépés »
Regisztráció »

Cégünkről

 

1990-ben telefon alközpontok, főnök-titkári rendszerek, vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kiépítésével indultunk egyéni vállalkozásként. 1997 február 1. óta Kft.-ként működünk. Szolgáltatásaink skáláját a kor és a megrendelők igényeinek megfelelően, folyamatosan bővítjük.


2002-ig a Matáv égisze alatt dolgoztunk, távközlő hálózatok, alépítményes, kábeles és légvezetékes munkák komplex kivitelezését végeztük fő- és alvállalkozásban. 1994-ben tevékenységi körünk az informatikával bővült. Informatikai hálózatok kiépítése után, szolgáltatási palettánkra az úgynevezett gyengeáramú rendszerek kivitelezése is felkerült.


Eleinte partner vállalkozások közreműködésével, ma már magunk végezzük a komplett tevékenységet, a biztonságtechnikai berendezések, tűzjelző-, videó megfigyelő-, riasztó-, beléptető rendszerek, hangosítás, konferencia rendszerek teljes körű kiépítését, kivitelezését.

Felismerve, hogy az intelligens otthon nem egy utópisztikus jövőkép, hanem a már létező technológiák alkalmazása mindennapi életünk megkönnyítésére, 2006 óta intelligens házak rendszerének kivitelezésével is foglalkozunk.


Annak érdekében, hogy mind partnereink, mind megrendelőink igényeinek minél jobban megfeleljünk, 2001-ben ISO 9001-2000 minőségbiztosítási, minőségirányítási tanúsítványt szereztünk és azóta is folyamatosan fenntartjuk.


Az egyedi fejlesztéseket mindig a megrendelők igényei határozzák meg. Egyik büszkeségünk, egy idősgondozó rendszer megvalósítása és működtetése. Tevékenységünk főként Kelet- Magyarországra korlátozódik, de több, kiemelkedőnek számító munkát végeztünk az ország más részeiben is.


2009-ben bővítettük tevékenységi körünket, villamosipari kivitelezéssel. Ma már az erős- és gyengeáramú munkák kivitelezését kompletten végezzük.


Cégünk egyik alapító tagja a Core Klaszternek, mely 2007 októberében alakult tíz, az ország különböző pontjain működő, elsősorban vállalati távközléssel és informatikával foglalkozó cég részvételével.
Bihari Péter ügyvezető

Bihari Vállalkozás Kereskedelmi és Szolgáltató Egyszemélyes Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 4031 Debrecen, István út 26.
Adószám: 11551830-2-09
Statisztikai jelzőszám: 11551830-3320-113-09
Cégbíróság: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 09-09-004936