Belépés »
Regisztráció »

Kimagasló fix dómok az Axis kínálatából

2013. május 16.

Kimagasló fix dómok az Axis kínálatából

 


Kimagasló fix dómok az Axis kínálatából, WDR-rel különleges fényviszonyokhoz

Axis Communications nemrég mutatta be az új fix dóm hálózati kameráját, amely kimagasló képminőséggel rendelkezik. Ezen felül támogatja a széles dinamika tartományt (WDR), amihez párosul a "dinamikus képalkotás" is.  Az AXIS P3384 hálózati kamerák, elérhetőek beltéri és kültéri használatra egyaránt. Hol is lehet hasznos ez a kamera? Telepítés szempontjából  alkalmasak ablakok, nagy bejáratok, alagút szakaszok és egyéb területekre, ahol nagy fényváltozások vannak.  Így ez az IP megfigyelő készülék ideális olyan helyeken, mint repülőterek, vasútállomások, kormányzati és banki épületek, és nem utolsó sorban városi megfigyeléshez.

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE


AXIS P3384-VE

                                       

Lightfinder technológia és P-írisz állítás
Az AXIS P3384-VE integrálja az Axis Lightfinder technológiát, ami remek fényérzékenységet eredményez, még nagyon gyenge fényviszonyok esetében is.  A kamera támogatja a P-írisz vezérlést is, amivel precízen be lehet állítani az íriszt. Ezáltal a mélységélességet, a lencse felbontását és a fény beömlését optimalizáljuk.  Ezek összessége egy kiváló képminőséget és optimálisan éles képet biztosít.


Legfontosabb jellemzők

- Kiváló képminőség 1MP vagy HDTV 720p
- WDR-dinamikus képalkotás és Lightfinder technológia

- H.264 main profile  és több H.264 stream-ek

- Könnyű installáció, távoli fókusszal és zoommal

- Kültér- és vandálbiztos kivitel


- Javasolt felhasználási területük olyan telepítési helyszínek, ahol nagy üvegfelületek, épületek bejárata vagy alagutak miatt a megvilágítás széles skálán változik. A kamerák csúcsminôségû, 1/3” méretû szenzorai HDTV (720p / 1,3 MP) felbontású képet biztosít


Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

HÍVJON MINKET MOST!

« Vissza