Belépés »
Regisztráció »

OTTHONUNK MEGFIGYELÉSE OKOS TELEFONRÓL

2015. február 10.

OTTHONUNK MEGFIGYELÉSE OKOS TELEFONRÓL

OTTHONUNK MEGFIGYELÉSE OKOS TELEFONRÓL

 

mydlink Home - az OKOS otthon
A mydlinkHome termékcsalád és az ezek vezérlését mobilkészülékről biztosító ingyenes mydlink Home alkalmazás lehetővé teszi otthonunk megfigyelését és alapvető automatizálását jelentős beruházás és speciális szaktudás nélkül is.

A mydlinkHome termékcsalád a Smart Plug intelligens konnektorral, az ennek mozgás alapú vezérlését biztosító Wi-Fi mozgásérzékelővel és két nagyfelbontású kamerával indul. A termékcsalád minden egyes tagja akár külön-külön is vezérelhető okostelefonról, tabletről – így ellenőrizhetjük, nem hagytuk-e bekapcsolva a vasalót vagy a sütőt, ha pedig mégis, azt akár munkahelyünkre érve is lekapcsolhatjuk.

Az egyes termék azonban akkor állnak össze igazi otthon automatizálási rendszerre, ha a mydlink Home alkalmazással összekapcsoljuk azokat: néhány érintéssel szabályokat hozhatunk létre, mikor kapcsolódjon fel vagy le a lámpa, mikor küldjön a rendszer értesítést mobilkészülékünkre vagy éppen mikor induljon el a kamerán a rögzítés. Mindez egy letisztult, ikonos felületen, bárki számára pillanatok alatt elsajátítható módon. 
mydlink™ Home Smart Plug (DSP-W215)
A D-Link okos otthon rendszereinek szíve. Ezzel a zseniális Wi-Fi konnektorral felügyelheted, monitorozhatod és megvédheted elektromos készülékeidet.

 

A Smart Plug egy intelligens konnektor, mely nemcsak távolról vezérelhető, de rendelkezik beépített hőmérséklet-érzékelővel és túlmelegedés elleni védelemmel valamint képes az áramfogyasztás mérésére. Az intelligens konnektor push üzenetben jelzi, ha a mért áramfogyasztás túllépte a beállított értéket. 

•    Intelligens távoli vezérlés
•    Push értesítések mobilkészülékre
•    Energiafelhasználási statisztikák
•    Tápellátás időzítése
•    Túlmelegedés védelem

« Vissza