Belépés »
Regisztráció »

A TEVA Gyógyszergyár Zrt.

2011. augusztus 9.

A TEVA Gyógyszergyár Zrt.
A TEVA Gyógyszergyár Zrt. Őrzésvédelmi vezetője, Hárshegyi Zsolt mondja el a Bihari Vállalkozás Kft.-vel történő együttműködésünket.

1952-ben Biogal Gyógyszergyár néven alakult a gyár, amelyet 1995-ben vásárolt meg a TEVA gyógyszergyár Zrt. Három telephellyel rendelkezünk. 1993 óta dolgozom a biztonsági részlegen, 1997 óta, mint vezető, és 2003 óta, mint az őrzésvédelem vezetője.

Tavaly óta, mind a három telephely biztonsága hozzám tartozik. A gyógyszergyárak biztonsága kiemelkedően fontos.

Elsősorban mert veszélyes üzemek, tűz és robbanás veszélyesek, másodsorban mert a gyógyszerek illegális terjesztése napjainkban „jó üzlet”. A kábítószerekről nem is beszélve, melyek alapanyagai megtalálhatóak a gyárban.

Így a hatályos jogszabályok betartása mellett, nagyon nagy figyelmet kell fordítanunk a biztonságra.

A Bihari Vállalkozás Kft. még a Biogal Gyógyszergyár Rt.-vel állt kapcsolatban, a telefonközpontunk kialakítása által. Amikor a sajóbábonyi telephelyünkre terveztük a videó megfigyelő  rendszer kialakítását, őket is felkértük a pályázatra.

Szerencsére ők voltak, akik elnyerték a munkát, és most már mondhatom, hogy a mi szerencsénkre is.

Nagyon megbízható, korrekt partnert találtunk bennük. Az egyeztetések mindig jól zárultak, tartották a határidőket, és jó minőségű anyagokkal dolgoztak.

Mikor a debreceni telephelyünk videó megfigyelő rendszerének kialakítása került terítékre, egyértelmű volt, hogy őket kérjük fel a munkára.

Elégedettek vagyunk a munkájukkal, az utólagos meghibásodások, problémák esetén is azonnali segítséget nyújtanak, ami egy működő rendszer esetében elengedhetetlen.

Hárshegyi Zsolt
Teva Gyógyszergyár Zrt.
Őrzésvédelmi vezető


Szeretne videó megfigyelő rendszert? Kérje árajánlatunkat most!

          
E-mail címe:
Neve:
Telefonszáma:
Kérdése
 

« Vissza