Belépés »
Regisztráció »

Internet mikrohullámú rendszerrel?

2011. május 30.

Internet mikrohullámú rendszerrel?
Keresztúri István a Hajdúböszörményi Mezőgazdasági ZRt informatikai         
rendszeréért felelős munkatársa mesélt nekünk, a náluk működő mikrohullámú internet kapcsolat rendszeréről.A Hajdúböszörményi Mezőgazdasági ZRt 7 km-re található az utolsó internetes végponttól. Három éve kezdtünk el megoldást keresni a problémára. Először a multikat vettük célba, hogy eljuttassák hozzánk az internetet.
Tizenötmillió forintos ajánlatra azonban nem tudtunk igent mondani. Ennek a töredékéből kívántuk megoldani a világháló jelenlétét telephelyünkön.
Közben az autópálya megépítése újabb akadályt gördített elénk, mert még vezetékes telefonra sincs lehetőségünk, ugyanis elvág bennünket az autóút a várostól.

Bihari Péterrel egy szakközépiskolába jártunk, és tudtam, hogy hosszú évek óta foglalkozik a területtel. Megkerestem a Bihari Vállalkozás Kft.-t, és kidolgoztuk a megoldást.


A mikrohullámú kapcsolat rendszer kiépítése, egy egyszeri beruházást igényelt, lényege egy torony felállítása volt mely biztosítja, hogy havonta 0 Ft.-os költséggel megbízható, nagy sebességű internetünk van két éve.


Az Internet hasonló módon működik mikrohullámú rendszer esetében, mint a bluetooth, a különbség a jóval nagyobb hatótávolság és a rendelkezésre álló sávszéllesség.

A legkorszerűbb mikrohullámú adatátviteli technológia napi 24 órában lehetőséged ad a kommunikációra teljesen zökkenőmentesen. Legyen szó telekommunikációról, internetről vagy számítógépes hálózatról.

Olyan helyekre javasoljuk, ahol a nagy távolság, vagy más környezeti okok miatt nem lehetséges, vagy nagyon költséges lenne a kábelezés.
Működését tekintve, az elérhető sávszélesség és működési stabilitás megegyezik a kábeles hálózatokéval.

Karbantartást nem igénylő, ipari stabilitású, akár távolról is menedzselhető hálózatok, melyek egyszerűen bővíthetők és üzemeltethetők, ráadásul fenntartási költségek nélkül.
Akár 20Km távolság is áthidalható egy linkkel, így a 100m feletti, vagy bonyolultabb struktúrák kiváltásánál javasoljuk.


Aki egyszeri beruházással szeretné megoldani internetét, minden későbbi költség nélkül, annak nyugodt szívvel ajánlom!                                                                                                                         
Amennyiben bővebb információt szeretne, forduljon hozzánk bizalommal:  
                                                                                                                                                                                                                                                                                         
E-mail címe:
Neve:
Telefonszáma:
Kérdése
 

« Vissza