Belépés »
Regisztráció »

Biztonságtechnika

Személyes biztonságunk, vagyontárgyaink, értékeink védelme

 

A kül- és beltéri védelmi rendszerek napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak az élet minden területén, mind ipari alkalmazásban mind családi házak védelmében. Egyre több településen javul a közbiztonság, a sikeres pályázatoknak köszönhetően, ugyanis egyre több térfigyelő rendszer épült, illetve épül ki. Ezek a rendszerek az értékek, az emberi biztonság védelmének legmodernebb formáját jelentik, segítségükkel káresetek előzhetők meg.

 

Objektumok - telephelyek, irodaházak, raktárak stb.-, városrészek biztonságosabbá, ellenőrizhetőbbé tehetők, a kamerákkal megfigyelt egy-egy terület 24 órás megfigyelés és képrögzítés alá helyezhető. Ez mind a megelőzés, mind a felderítés szempontjából óriási lehetőségekkel bír. Egyrészt visszatartja a bűnelkövetésre, garázdálkodásra hajlamos személyeket a bűncselekmény elkövetésétől, másrészt segít az elkövetők azonosításában és elfogásában.

 

A beléptető rendszerek segítségével könnyebben kezelhetőbb, ellenőrizhetőbb, szabályozhatóbb a ki-bejutás, lehetővé teszi a dolgozók azonosítását, softveresen munkaidő nyilvántartással, sőt bérszámfejtéssel is összeköthetők. A rendszer méri, rögzíti a munkaidő alatti ki- és belépések számát, elvégzi kódos személyek, gépjárművek azonosítását, munkaidő nyilvántartást készít.

 

A megfelelően kialakított tűzjelzőrendszer segítségével a tűz pusztításától is megóvhatjuk értékeinket.

 

Összességében, e védelmi rendszerek rendkívül megbízhatóan és hosszú távon költséghatékonyan funkcionálnak. Megvalósításukra több lehetőség kínálkozik.

 

Cégünk készséggel áll kis–közép és nagyvállalkozások, magánszemélyek rendelkezésére biztonságtechnikai (video-audió, riasztó, tűzjelző, beléptető és felügyeleti) rendszerek komplex tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével és karbantartásával.

 

Munkáink során a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, minőségi eszközöket, anyagokat használuk, hogy az általunk telepített – beépített rendszerek megbízhatóan és hatékonyan működjenek. A biztonságos üzemeltetést a kezelő személyzet oktatásával, betanításával is biztosítjuk.

 

Behatolás jelző: DSC, Paradox, Premier, Galaxy

Beléptető rendszerek: Soyal, Roger, Paxton

Tűzjelző rendszerek: Bentel, Notifier, Global Fire rendszerek

Video megfigyelő: Axis, Vivotek, Sony, Basler, Geovision