Belépés »
Regisztráció »

Hálózatépítés

Strukturált hálózat

Egységes kábelezési rendszer, előnye a rugalmasság és a platform független használat, széles használhatóság, nagy sávszélesség lehetősége.
Panduit, Ke-Line, Legrand, AMP 


Előnyei:

  • Alkalmazásfüggetlen kábelezési rendszer
  • A szerkezeti és a felszerelési terv a követelmények ismerete nélkül is kivitelezhető
  • A kábelezés szerkezete könnyű és gazdaságos módosítást tesz lehetővé
  • A szabványos és definiált alkatrészek garantálják a megfelelő teljesítményt és a minőséget
  • Az alkatrész piacot verseny jellemzi, az árak ennél fogva alacsonyak
  • Számos alkalmazást támogat: telefon, LAN, épületfelügyelet, stb…


A strukturált kábelezésnél sodrott érpárú és optikai kábelt egyaránt használunk.


Általunk támogatott kábel típusok:
Nexans, Legrand, R&M, Ahoku, Leoni, Acome, RIT


Mikrohullámú kapcsolat

Wi-Fi, az IEEE által kifejlesztett vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) megvalósító, széleskörűen elterjedt szabvány (IEEE 802.11) neve.

A mikrohullámú kapcsolat egy vezeték nélküli adatkapcsolat, ahol az ügyfélhez telepített antennás-rádiós eszköz a központi egység rádiós antennáival kommunikál. A szolgáltatás csak a központ meghatározott hatósugarában érhető el. Mindehhez tiszta optikai rálátás szükséges. A kiépítést, természetesen, mindig egy helyszíni műszaki felmérés előzi meg. Ennek során kollegáink megvizsgálják, eldöntik, hogy a stabil mikrohullámú kapcsolat kiépíthető-e.

A vezeték nélküli hálózatot olyan helyekre javasoljuk, ahol a nagy távolság, vagy más környezeti okok miatt nem lehetséges, illetve nagyon költséges lenne a kábelezés. Mikrohullámú kapcsolat kiépítésével telephelyek, különböző települések összeköttetése is megoldható. Akár 20-30 kilométer távolság is áthidalható egy kapcsolattal, így a 100 méternél nagyobb, vagy bonyolultabb struktúrák kiváltásánál javasoljuk.

A legkorszerűbb mikrohullámú adatátviteli technológia a nap 24 órájában, teljesen zökkenőmentesen lehetőséged ad a kommunikációra. Legyen szó telekommunikációról, internetről vagy számítógépes hálózatról. Működését tekintve, az elérhető sávszélesség és működési stabilitás megegyezik a kábeles hálózatokéval. Karbantartást nem igénylő, ipari stabilitású, akár távolról is menedzselhető hálózatok. Egyszerűen bővíthetők és üzemeltethetők, ráadásul fenntartási költségek nélkül!


Optikai hálózat építés

Nagy átviteli sávszélesség biztosítása, kül-, és beltéren egyaránt. Single és mono módusú kábelek, Draka, Huber+Suhner, Helkama kábel típusok.


Távközlő hálózat építés

Léges,- és földkábeles és optikai hálózatok, alépítmények építése