Belépés »
Regisztráció »

Informatika

A megfelelő üzleti kommunikáció alapja a jól működő informatikai infrastruktúra!

A mai szervezetek, tevékenykedjenek a profitorientált vagy a nonprofit szférában, sikerességének nélkülözhetetlen eszközei a telefonkészülékek a hozzátartozó alközpont, a számítógép, számítógépes hálózat, Internet, e-mail elérhetőség, honlap, multifunkciós berendezés… Stabil és gyors, megbízható és biztonságos, vírusvédelemmel ellátott számítógépes hálózat nélkül nemcsak sebezhetővé válik vállalkozása, a munkavégzés minősége is romlik.

Cégünk egy jól működő informatikai és telekommunikációs háttér biztosításával járul hozzá vállalata sikeréhez. Egyik kiemelt tevékenységként vállaljuk számítógépes, illetve strukturált (réz és optikai, valamint vezeték nélküli) hálózatok tervezését, teljes körű kivitelezését (védőcsövezéstől, kábelcsatornázástól a hálózat teszteléséig). Az IT infrastruktúra kiépítése mellett, az arra épülő alkalmazások, hang-, adat- és képtovábbító rendszerek tekintetében is megoldást kínálunk. Az eseti megoldások mellett, szerződés szerinti üzemeltetést és karbantartást is vállalunk.

Számítógépes hálózatépítés, szerverek, számítógépek installálása

Szoftver és hardverállomány legalizálás
Felmérjük számítógépparkját. Pontos kimutatást adunk a hardver paramétereiről (processzor, memória, HD, CD) és a szoftver állományról. Az információk ismeretében, lehetőség adódhat költségcsökkentésre, optimalizálásra. Naplót, igény szerint informatikai szabályzatot készítünk, mely minőségirányítási rendszer bevezetése esetén fontos és szükséges kitétel.

Rendszerfelügyelet, karbantartás, javítás, üzemeltetés
Szerződés keretében, átalánydíjas fizetés mellett átvizsgáljuk eszközparkját, berendezéseit, a hibákat javítjuk, vagy javaslatot teszünk a javíttatásokra. 

Szerződés szerinti karbantartás
 • Szerver-, és géppark negyedéves helyszíni hardveres – szoftveres karbantartása
 • Telefonos support
 • A havidíj mellett ingyenes kiszállás és munkadíj
 • Szaktanácsadás
 • Ingyenes rendszertervezés

Szerződés szerinti üzemeltetés
 • Szerver-, és géppark üzemeltetése, negyedéves hardveres – szoftveres helyszíni karbantartása
 • Meghatározott időn belüli hibaelhárítás
 • Akár 24 órás rendszerfelügyelet
 • Telefonos vagy távelérésű technikai support
 • A havidíj mellett ingyenes kiszállás és munkadíj
 • Kedvezményes hardvervásárlás
 • Szaktanácsadás
 • Ingyenes rendszertervezés, infrastruktúra kialakítás
 • Teljes körű informatikai ügyintézés, a szerződéses szolgáltatókkal


Internet kapcsolat

Tűzfal- és hálózatbiztonsági megoldások

A tűzfalrendszer segítségével minimalizálhatók a hálózat biztonsági kockázatai. Ellenőrzi a hálózati forgalmat, felépített szabályrendszere alapján megszűri, tiltja a nemkívánatos eseményeket. A logolási funkciók segítségével, az elmúlt időszakok eseményeiről, a felhasználók kommunikációiról, valamint az illetéktelen felhasználási kísérletekről pontos információt kapunk.    

Barracuda Spam Firewall: Megfizethető, könnyen kezelhető megoldás a vállalkozását fenyegető e-mailben terjedő támadások kivédésére.


 
Strukturált hálózat

A strukturált hálózat megbízható, gyors adatátvitelt tesz lehetővé. Nagyban növeli a munka hatásfokát. Rugalmas konfigurálási lehetőséget és széles felhasználási kört kínál. Költség és hely megtakarítást eredményez.


VOIP megoldások

Egyéb kiegészítő berendezések
Rack szekrények,
patch panelek, aljzatok,
Fali és patch kábelek,
switchek,
routerek (hagyományos, ADSL és VPN),
VoIP routerek, VoIP átjárók,
Szünetmentes áramforrások, villámvédők