Rólunk

Cégtörténet

1990-ben telefon alközpontok, főnök-titkári rendszerek, vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kiépítésével indultunk egyéni vállalkozásként.

1997 február 1. óta Kft.-ként működünk. Szolgáltatásaink skáláját a kor és a megrendelők igényeinek megfelelően, folyamatosan bővítjük.

2002-ig a Matáv égisze alatt dolgoztunk, távközlő hálózatok, alépítményes, kábeles és légvezetékes munkák komplex kivitelezését végeztük fő- és alvállalkozásban.

1994-ben tevékenységi körünk az informatikával bővült. Informatikai hálózatok kiépítése után, szolgáltatási palettánkra az úgynevezett gyengeáramú rendszerek kivitelezése is felkerült.

Első sorban saját létszámmal végezzük a teljes tevékenységet, 2009 óta az erősáramú hálózatok kiépítése is a fő ágazataink közzé tartoznak.

A teljes körű erős és gyengeáramú szolgáltatást a tervezéstől, az engedélyeztetésen és a kivitelezésen át a hatósági átadásig kompletten felvállaljuk.

Tevékenységeink

9

Ipari és általános épületvillamossági hálózatok

9

Telekommunikáció, Videokonferencia

9

Informatika

Strukturált hálózatok

9

CcTv

Video megfigyelő rendszerek
9

CaTv

TV hálózat
9

Riasztórendszerek és hangosítás

9

Tűzjelző, Hő és Füst elvezető rendszerek

9

Beléptető és kaputelefon rendszerek

9

Sorompó és kapuautomatizálás

9

Antenna és Wireless rendszerek

éve alapítva

megvalósult projekt

Annak érdekében, hogy mind partnereink, mind megrendelőink igényeinek minél jobban megfeleljünk, 2001-ben ISO Tüv Rheinland minőségbiztosítási, minőségirányítási tanúsítványt szereztünk és azóta is folyamatosan fenntartjuk, frissítjük azt.