Szolgáltatások

Bízhat szakértelmünkben!

Erősáram és villanyszerelés

Épületvillamossági kivitelezéseket vállalunk, komplett rendszer kiépítéssel, beüzemeléssel, mérések és átadási dokumentációk elvégzésével igény szerint tervezéssel együtt. A teljes kiépítettség alatt értjük a nyomvonalak kiépítését, elosztók össze és beszerelését, szerelvényezést, villámvédelmet, valamint a létesítmény erősáramú tápellátásának kiépítését a mérőórától akár alépítményes rendszeren keresztül, a földmunkát is bele értve.

CcTv kamera rendszerek

Biztonságtechnikai kamerarendszerek szerelésével is foglalkozunk. Többféle gyártó eszközeit tudjuk telepíteni, amelyeket felmerülő igény szerint épületfelügyeleti rendszerekbe is tudunk integrálni. Az alacsony darabszámú rendszerektől a több száz kamerát tartalmazó hálózatokig telepítünk ipari eszközöket, melyeket karban is tartunk kérésnek megfelelően. Referenciáink között szerepel olyan összetett rendszer is, amely az ország 10 különböző pontjáról Szombathelytől Nyíregyházáig különböző telepek képeit egyesíti egy videó-falon.

Telekommunikációs rendszerek

Cégünk a telekommunikációs szegmensből indult 1990-ben. A mai napig installálunk telefonközpontokat analóg és IP alapon, a hálózat teljes kiépítésével együtt, valamint normál és videokonferencia termékeket, faxokat és multi-funkciós irodai nyomtatókat is forgalmazunk. A telefonos hálózatokat alépítményes formában is telepítjük, korábbi munkáink között számos közutat érintő telefonkábel kiváltás, vagy oszlopos telefonhálózat építése szerepel.

Tűzjelzők, hő- és füstelvezetők

Az elmúlt több mint 30 évben számos tűzjelző rendszert telepítettünk és adtunk át. A folyamatot a tervezési szakasztól egészen a hatósági átadásig, majd a folytatólagos karbantartással teljesítjük. Nagy belmagasságú ipari csarnokok esetében aspirációs tűzjelzőt is telepítünk, akár a logisztikai csarnokok polcközi aspirációs rendszereit bele értve. Ehhez kapcsolódóan hő és füstelvezető komplett rendszereket is telepítünk, úgyszintén beüzemeléssel, programozással és hatósági átadással.

Strukturált hálózat és informatika

A passzív informatikai hálózatok kiépítése terén is komoly tapasztalattal rendelkezik cégünk. A Több ezer végpontos réz hálózatok és több mint ezer végpontos optikai hálózatoktól az egészen kis végpontszámú hálózatokig terjedően végeztünk már kiépítést kompletten, akár nagy magasságban is (emelőgépről). A nyomvonalépítéstől a szerelvényezésig itt is saját létszámmal kivitelezünk. Az aktív hálózati eszközök terén is rendelkezésre állunk beüzemeléssel és programozással, igény szerint az IT munkaállomások telepítésével (PC, Notebook) és forgalmazásával.

Riasztórendszerek és vagyonvédelem

A telephelyek és közületek védelmében a riasztók telepítése is fontos tényező számunkra. Szakképzett, oklevéllel rendelkező vagyonvédelmi szerelő kollégáink sokféle riasztórendszert telepítettek már, melyek között szerepel kerítésvédelem infrasorompós, vagy radaros kivitelben, normál pir beltéri és kültéri érzékelős riasztók, vezeték nélküli és vezetékes kivitelben egyaránt.

Wireless- és antennahálózatok

Különböző rádiós és wifi antennák telepítését vállaljuk, melyek stabil kommunikációt biztosítanak két egymástól távol eső pont között. Referenciáink között szerepel az ország legnagyobb mezőgazdasági cégének a gps rendszer telepítése is, amellyel az ügyfelek által megvásárolt gépek pontos és önjáró munkát tudnak végezni. Antennákkal továbbítottunk már többek között informatikai adatokat vagy például kamerák képeit is.

Sorompók és kapumozgatók

Különböző márkájú, de megbízható sorompó, valamint kétszárnyú és úszó kapumozgató eszközöket telepítünk teljes körű kiépítéssel és beüzemeléssel. Igény szerint össze tudjuk hangolni meglévő vagy új riasztóval, beléptetővel, épületfelügyeleti rendszerrel amennyiben lehetőség van rá. Számos telephelyen és gyárban szereltünk sorompókat és kapukat ipari minőségben.

Hangosítás

Épülethangosítással foglalkozó kollégáink telepítettek már iskolákban és művelődési házban is hangrendszert, valamint szabad téri hangosítást szereltünk fürdőben is. A hálózat kiépítése mellett a hangszórók felszerelésén túl a keverők és erősítők telepítésével bezárólag minden munkafolyamatot vállalunk, természetesen beüzemeléssel.

Beléptető rendszerek

A gyengeáramú projektek részeként számos helyen került beüzemelésre általunk kivitelezett beléptető rendszer, ezek között szerepelt már ipari csarnok, irodaépület, gyógyszergyár, sportlétesítmény, járműipari gyártócsarnok, stb. A beléptető rendszerek részeként szakembereink jártasak forgókapuk, forgóvillák, ujjlenyomat és retinaszkennerek, valamint általános beléptető olvasók és vezérlők telepítésében.