Pályázat

Technológiai kapacitások bővítése a Bihari Vállalkozás Kft.-nél

Folyamatban van a Bihari Vállalkozás Kft. projektjének megvalósítása, amelynek keretében technológiai kapacitások bővítése valósul meg a társaság új telephelyén, iroda és raktárépület fejlesztéssel, továbbá eszközök beszerzésével. A fejlesztés európai uniós támogatással, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg. A technológiai fejlesztéshez 209,30 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatást kapott a Bihari Vállalkozás Kft.
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a GINOP Plusz-1.2.1-21 felhívás alapján a kedvezményezett BIHARI VÁLLALKOZÁS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság támogatásban részesült. A projekt célja új iroda és raktárépület kialakítása, új eszközök beszerzése, amely jelentős technológiai kapacitás fejlesztést biztosít a társaság számára.
A fejlesztés keretében a tevékenység fejlesztése és bővítése érdekében szükséges új irodaház és raktár került megépítésre, amelynek energiaigényét napelemes rendszer biztosítja, továbbá hőszivattyús rendszer fog működni a korszerű és energiatakarékos fűtés érdekében. Az ingatlan fejlesztése mellett jelentősen bővül az eszközpark: falhoronymaróval, gyalogkíséretű targoncával, kotrógéppel, földfúróval, csuklós emelővel, raktárkonténerrel, állványzattal, döngölő békával és informatikai eszközökkel korszerűsödnek a szolgáltatási feltételek.
A társaság képzési, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakításával, képzési terv készítése kapcsán igénybe vett tanácsadással kívánja fejleszteni a menedzsment szervezetet, melyet a munkahelyi hatékonyság fejlesztésére vonatkozó képzéssel kíván támogatni.
A beruházás várhatóan 2023. 09. 30. napjáig megvalósul.
A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A 209,30 millió Ft európai uniós támogatás segítségével a vállalat a meglévő munkahelyeket megőrzi és további új munkahelyeket is teremt.
További információ kérhető:
Bihari Gergő ügyvezető
Telefon: +36 (52) 522-444
E-mail: biharico@biharico.hu

Sajtóközlemény – 2022.11.15.

A pályázatról szóló sajtóközlemény dokumentuma ITT tölthető le.

A pályázatról befejezéséről szóló sajtóközlemény dokumentuma ITT tölthető le.

A pályázatról szóló szóróanyag ITT tölthető le.